Ferma Animalelor la Era Park – o atractie pentru copii in premiera la Iasi

Ferma animalelor - Era ParkIn acest an sarbatorim venirea primaverii in stil autohton cu o atractie in premiera la Iasi! Incepand cu 29 februarie ERA Park le-a pregatit celor mici si celor mari sute de motive de voie buna intr-un singur loc: Ferma Animalelor – un loc de distractie unic in tara si extrem de special.

Astfel, pana pe 18 martie iesenii vor putea pasi pentru prima data in lumea fascinanta a Fermei Animalelor. Cei mai entuziasmati vor fi cei mici care vor putea patrunde in decorul de primavara al fermei de la ERA Park si se vor putea juca gratuit cu toate atractiile de sezon.

Aici ei vor putea „numara roadele iernii” si se vor distra transportand legume si bostani cu tractorase conduse chiar de ei. Pe drumul catre hambar se vor putea intalni cu animalele de la ferma: magarusi, ratuste, oite, iepurasi sau pui galbeni de gaina.

La 3 vizite la ferma fiecare dintre micii agricultori va primi o diploma de Fermier Autorizat la ERA Park si va fi inscris la tombola al carei mare premiu este un super tractoras de fermier.

Una dintre cele mai mari atractii ale fermei vor fi cei 7 caluti de dimensiuni diferite pe care cei mici isi vor putea exersa talentele de calareti.

Si pentru ca inceputul primaverii este momentul potrivit pentru o dovada frumoasa de iubire, Targul de Martisor continua la ERA Park. Pana pe 8 martie intre orele 16:00 – 20:00 in timpul saptamanii si 10:00 – 20:00 in weekend, iesenii au posibilitatea de a cumpara bijuterii din pietre Swarovski sau din pietre semi-pretioase, produse cosmetice naturale, obiecte de decor, lumanari sau martisoare clasice pentru prima zi de primavara din acest an, dar si pentru Ziua Femeii.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: