Feminitate si senzualitate – propunerea Ellidei Toma pentru covorul rosu

Anca Rusu, Geanina Varga sau Irina Mohora sunt doar câteva dintre vedetele care au strălucit pe covorul rosu purtând tinute semnate Ellida Toma. Look-ul propus de talentatul designer este cel al unei dive de altă dată, iar această propunere a scos în evidentă feminitatea si senzualitatea femeii moderne. Acum oricine poate avea un astfel de look, deoarece  Ellida Toma a lansat magazinul online www.ellidatoma.com.

Inspirată de perioada anilor ’30, colectia CINEMA,  creată de designerul Ellida Toma, este disponibilă si în magazinul online www.ellidatoma.com. Colectia CINEMA se distinge prin combinatia inedită între dantelă, voal si tulle-ul fin din mătase cu detalii de broderii, prin gama cromatică dominată de culorile pastelate: nude si beige caramel, roz pudrat, gri perlat,  tonuri de rosu si accente de negru.

Ellida Toma a creat două linii distincte: ELLIDA TOMA COLLECTION – rochii si piese create pentru evenimente speciale Red Carpet, si ELLIDA TOMA WOMENS WEAR – linia accesibilă, tema tinutelor fiind variată si incluzând rochii de zi, de seara, negre, care nu se demodează niciodată, veste, jachete, tricouri. Shopul on-line cuprinde si sectiunea BRIDAL – o mini colectie destinată mireselor, care va fi lansată în curând.

În cadrul magazinului online www.ellidatoma.com, clientii vor avea posibilitatea de a vizualiza si comanda produsele. Magazinul comercializează si livrează produsele Ellida Toma în toată lumea, iar site-ul este realizat în limba engleză.

Designerul Ellida Toma a lansat pe 04 septembrie 2013, la Hotel J.W. Marriott, în cadrul unui concept inedit de show, colectia „Cinema”. Un show care a vorbit în egală măsură despre feminitate si masculinitate, despre senzualitate si putere, transpuse într-un joc al formelor si structurilor rigide în alternantă cu cele fluide.

INFO

www.ellidatoma.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: