Femeia Floarea Vietii

afis8martie

Asociatia “ȘANSA 2010”  din Pașcani, asa cum i-a obisnuit deja pe pășcăneni, organizează în fiecare an activități inedite cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Anul acesta voluntarii asociației au inițiat un proiect interesant, cu titlul: ”Femeia-Floarea Vieții”, ce se va desfășura sub forma unei seri culturale, marcată prin  muzică de calitate și recitaluri de poezie.

Evenimentul va fi susținut timp de câteva ore marti,  8 Martie 2016, începând cu orele 19.00, în pub-ul ”La Castani” din localitate, iar cei  interesați să petreacă acestă zi deosebită  într-o companie aparte, impregnată de armonii muzicale și cuvinte frumoase, pregătite de tineri talentați, sunt așteptați cu drag.

Deoarece arta în toate formele sale, fie că este vorba de muzică, poezie sau proză, așa cum au ales de această dată voluntarii asociației, este o modalitate frumoasă de transmitere a emoțiilor, sentimentelor și mesajelor sociale, sunt invitați să se alăture acestei provocări artistice și invitații la eveniment, deoarece Femeia nu este doar un simbol al primăverii și al vieții, este sensul și motivul iubirii, al bucuriei, al împlinirii, chiar daca vorbim de postura de „mamă” sau de ”femeie”, în general”.

Precizăm că de la înființarea asociației, Ziua de 8 Martie a fost marcată de voluntarii asociației prin diferite proiecte socio-culturale: expoziții de mărțișoare hand made, ”campanii de zâmbete, dezbateri tematice sau programe artistice.

INFO

Asociatia SANSA 2010

Email: clubsansa_2010@yahoo.com

Tel. 0723276029

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: