Femeia care si-a pierdut jartierele – Teatrul de Comedie Bucuresti

Femeia care si-a pierdut jartierele

Joi, 17 mai, ora 19:30, la Teatrul Luceafarul Iasi  va avea loc spectacolul de teatru ”Femeia care si-a pierdut jartierele” cu: George Mihaita, Horatiu Malaiele, Dorina Chiriac si Mihaela Teleoaca. Regia şi scenografia: Silviu Purcărete , Muzica: Vasile Şirli

UPDATE CONCURS: Invitatia a fost cistigata de IRINA CHIUARU!

PARTENERI MEDIA: Ziarul de Iasi, IasiFun

INFO

„Femeia care şi-a pierdut jartierele”, în regia lui Silviu Purcărete, montarea care aparţine Teatrului de Comedie şi îi are în rolurile principale pe Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Mihaela Teleoacă şi Dorina Chiriac (cele două actriţe interpretează alternativ personajul feminin). Piesa este o comedie bulevarderieră, un vodevil, jucată pentru prima dată în 1851, la Thèâtre du Palais Royal din Paris.

Silviu Purcărete “distilează” comicul bulevardier al lui Labiche printr-o scenografie fantomatică şi mişcătoare, cu dulapuri care se deplasează singure, sugerând inconsistenţa valorilor burgheze de la mijlocul secolului al XIX-lea (dar şi a celor contemporane, în care căsătoria a devenit o simplă tranzacţie). Comicul clasic capătă perspective suprarealiste, mergând până la absurd (de exemplu, candelabrul care coboară pentru ca Gaspard să poată agăţa jartiera, mâna acestuia care rămâne prinsă în uşa dulapului şi după ce el iese din dulap etc.).

Piesa, în varianta regizorală a lui Purcărete, s-a jucat cu mare succes în Franţa, la Limoge, în urmă cu 12 ani. Horaţiu Mălăele, care se afla şi atunci în distribuţie, şi-a susţinut rolul în limba franceză. Pe lângă Mălăele, a mai fost păstrat, în actuala montare de la Teatrul de Comedie, si vechiul mobilier.

BILETE

Informatii si rezervari: 0332.142.555 sau 0748.179.160

Program agentie: Luni- Vineri: 10:00-19:00

Sambata: 10:00- 16:00

Pret bilet: 80 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Femeia care si-a pierdut jartierele – Teatrul de Comedie Bucuresti”

  1. STANESCU says:

    Regizorul spectacolului ,,Femeia care si-a perdut jartierele”
    este Silviu Purcarete.

  2. Roman Horatiu says:

    Regizorul spectacolului este Silviu Purcarete.

Scrie un comentariu: