”Femeia care si-a pierdut jartierele”, cu Horatiu Malaele si George Mihaita

femeia-jartiere

Marti 28 octombrie 2014, ora 20.00, se joaca, in premiera la la Teatrul National “VASILE ALECSANDRI” din Iasi, spectacolul “Femeia care si-a pierdut jartierele” in regia lui Silviu Purcarete, cu o distributie de exceptie, care cuprinde doi dintre cei mai importanti actori de comedie ai momentului, Horatiu Malaele si George Mihaita. Publicul este invitati la un spectacol de mare rafinament, bazat pe textul maestrului vodevilului francez, Eugène Labiche.

Uzand de toate tehnicile si mijloacele ce tin de registrul umorului, Purcarete a facut o montare bazata pe un inteligent joc al oglinzilor, in care actiunea se petrece pe ritmuri stranii, compuse de Vasile Sirli.

Bastonade, quiproquouri, cantecele si batai cu frisca, mimica, gaguri, nepotriviri de situatie, mobile care aluneca singure starnesc hohote de ras si tin spectatorul permanent conectat la ritmul dinamic al piesei.

BILETE

Biletele se gasesc la doua categorii de preturi: 80 de lei, respectiv 100 de lei. Acestea se pot achizitiona de la casa de bilete a Teatrului National Iasi, la Casa de Cultura a Studentilor si online, de pe www.vandbilete.ro.

INFO

Teatrul National Iasi

Str. Agatha Bârsescu nr. 18

www.teatrulnationaliasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: