Femei de Afaceri cu Stil, Ediția a VIII-a

Sâmbătă, 17 iunie 2017, între orele 10:00 și 16:00, Junior Chamber International Iași vă invită la a opta ediție Femei de Afaceri cu Stil – Pasiune, Creativitate, Impact în salonul Raffaello din cadrul Restaurant Ristretto.

Evenimentul Femei de Afaceri cu Stil, câștigător în 2014 și 2015 a premiului JCI Best Development Economic Program, își propune să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri feminin și să creeze o comunitate dinamică de femei cu iniţiativă. În toți cei opt ani de organizare, evenimentul a reunit nume de referință din antreprenoriatul feminin din România, profesioniste din diverse arii, reprezentante care întruchipează conceptul de „femei de succes în România”.

Evenimentul se va derula sub forma unor sesiuni interactive. Păstrând tradiția ediţiilor anterioare, conferinţa va dezvolta teme precum antreprenoriat feminin, dezvoltare personală, branding personal, evoluție în carieră, dezvoltarea afacerii, spiritualitate, fashion, stil, atitudine și ținută în afaceri.

SPEAKERI

Mihaela Spiridonescu este o Femeie Autentică și Fericită, antrenor de viață sănătoasă, autor și antreprenor de 11 ani. De peste 10 ani se dedică cu pasiune studiului, practicii și împărtășirii Stilului de Viață Sănătos AUTENTIC, creând concepte originale pentru seminariile și conferințele pe care le susține în țară, o parte din ele fiind cuprinse și în cartea „IMUN la nefericire”, pe care a scris-o în 2015.

Alin Neacşu este sculptor, restaurator și artist plastic. Spune că îi place să admire frumuseţile naturii şi să trăiască fiecare clipă din viaţă. „Îmi place să mă rog lui Dumnezeu, iar El să mă răsplătească cu îndeplinirea dorinţelor, dar şi să mă joc cu copilul meu”.

Ilie Dercaci este business trainer, cu 8 ani de experienta de antreprenoriat, Trainer Public Speaking și Time Management de 9 ani. Cofondator Professional Speaker și cu un activ de peste 2000 de persoane instruite. Misiunea sa în viață: „Îmi doresc ca să ajung la inimile fiecărui om de pe planetă cu mesajul că e timpul să investim în noi. Tot ce obținem și avem este efectul investițiilor în noi de până la moment. ”

Gabriela Zboiu – psihoterapist și business coach, ne spune că oamenii pot fi ajutați să înțeleagă și să accepte că viața nu este un traseu lin și garantat spre succes. Viața nu este o firmă, o afacere din care obligatoriu trebuie să avem profit. „Capitalizarea” vieții este adevarata problemă a individului în societatea contemporană. Și asta ne îndepărtează de la „a trăi”. .

Felicia Stoica – Senior Trainer, Professional Coach, Psiholog adlerian, Co-Fondator Humans vine la Femei de Afaceri cu Stil pentru a oferi din experiența sa participanților. Ea consideră că nu putem controla circumstanțele, dar ne putem alege atitudinea cu care interacționăm cu cei din jur.

Daniela Coman, administrator Jassyro ne va o oferi o parte din experiența sa ca antreprenor, ne va împărtăși din secretele din spatele unei afaceri și despre pasiunea ce îi conduce acțiunile în fiecare zi. Dragostea pentru oameni și pentru ceea ce face au ajutat-o să inspire și să fie inspirată în fiecare alegere a sa.

INSCRIERE

Taxa de participare: 75 de lei. Înscrieri: https://goo.gl/Zn3IaL. Ia-ți atitudinea de cucerit lumea și vino să cunoști și alte doamne elegante în gândire și în fapte!

INFO

femeideafaceri.jciiasi.ro

www.facebook.com/JCIIasiFemeiDeAfaceriCuStil

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: