“Femei de Afaceri cu Stil”, editia 2015

cover nou

După cinci ediţii de succes, conferinţa „Femei de Afaceri cu Stil” revine la Iaşi. Evenimentul din acest an va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, între orele 10.00 și 15.30, la Palas Mall Iași (sala Mozart) şi va fi dedicat doamnelor care doresc să se inspire de la reprezentante care întruchipează conceptul de „femeie de succes”.

Organizată sub marca JCI Iaşi, conferinţa oferă un imens potenţial de networking, dar şi un prilej pentru a vedea noi perspective privind leadeshipul, cariera şi performanţa.

Evenimentul va reuni nume de referință pentru antreprenoriatul feminin din România, profesioniste din zona de business, televiziune sau artă. Alături de noi se vor afla Antoneta Galeș (director de comunicare şi dezvoltare organizaţională SELGROS); Stela Popa (jurnalist Jurnal TV, Republica Moldova), Irina Vasilescu (life&business coach, trainer, antreprenor) și Ana Băianu (psihoterapeut).

Evenimentul se va derula sub forma a şase ore de sesiuni interactive. Păstrând tradiția ediţiilor anterioare, conferinţa va dezvolta teme precum antreprenoriat feminin, dezvoltare personală, branding personal, evoluție în carieră, dezvoltarea afacerii, spiritualitate, fashion, stil, atitudine și ținută în afaceri.

Unde? Palas – sala Mozart, str. Palas nr 7A Iaşi. Când? Sâmbătă, 5 decembrie 2015. Durata? Între 10.00 și 15.30 (5 ore și 30 min).

PARTICIPARE

Înscrierile se pot face direct aici: docs.google.com/forms. Taxa de participare este de 75 de lei. Ia-ți atitudinea de cucerit lumea și vino să cunoști și alte doamne elegante în gândire și în fapte!

INFO

femeideafaceri.jciiasi.ro

www.facebook.com/FemeiDeAfaceriCuStil

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la ““Femei de Afaceri cu Stil”, editia 2015”

  1. Profit Point says:

    Sunt foarte bine astfel de intalniri si cursuri, mai ales ca din ce in ce mai multi romani merg la cursuri de dezvoltare personala si profesionala. Aici sunt mai multe informatii despre cursurile Profit Point.

Scrie un comentariu: