Feli @Tribeca Pub & Charcoal Grill

One year down, forever to go! One year of good music, great friends, bright lights and late nights! One year of Awesome #TribecaLiveNights! Sâmbătă, 18 noiembrie 2017 – Feli @Tribeca Pub & Charcoal Grill.

Artist și songwriter HaHaHa Production, Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzica. Este recunoscută pentru talentul cu care acoperă genuri muzicale diverse, de la folclor sau rap pana la blues sau rock. Reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emotii și trăiri.

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, artista a fost nominalizată pentru a doua oară la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a înregistrat un cover în limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”.

În 2017, artista a avut un succes extraordinar cu single-ul „Timpul”, a lansat un remake rock dupa unul dintre cele mai cunoscute cântece ale Mariei Tănase – „Cine iubește și lasă” și un featuring interesant cu Connect-R – ”Ceartă arta”. În prezent, artista iși promovează cea mai nouă piesă -„ACASĂ”.

REZERVARE

Preț bilet: 50 lei. Detalii și rezervări: 0731 700 757

INFO

Tribeca Pub & Charcoal Grill

Str. Palas 7, Iasi

www.facebook.com/TribecaPalas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: