FC Liverpool a castigat pe muzica trupei FLY PROJECT

La cel mai recent meci care a avut loc la Chicago, FC Liverpool a invins Olympiakos cu 1-0, pe muzica trupei romanesti FLY PROJECT. Toca Toca, hitul international FLY PROJECT, a rasunat pe parcursul meciului prin difuzoarele stadionului din Chicago.

Desi Tudor si Dan au anuntat ca urmeaza lansarea unui nou single international, Toca Toca continua sa urce vertiginos in topurile din Franta, Spania, Polonia, Bulgaria, Maroc si Elvetia si este in continuare favorita cluburilor din Rusia, Kazakhstan, Ucraina, Italia, Mexic etc.

Noi am aflat despre asta pe Facebook, unde fanii nostri din toata lumea ne lasa mesaje, fotografii si filmulete cu activitatea noastra din tara lor. Asa ajung informatiile la noi mai repede decat pe calea oficiala. Ne bucuram ca muzica noastra se aude peste tot” a declarat Tudor, Fly Project.

Fly Project continua turneul international dupa o scurta perioada de vacanta, avand agenda urmatoarelor luni extrem de aglomerata. Saptamana aceasta, din Letonia au zburat spre Bulgaria, apoi vor ajunge pentru o zi acasa, in Bucuresti, si vor pleca spre Kazakhstan, unde vor concerta in week-end.

INFO

Fly Project

www.facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara cu antreprenori – Paul Padurariu

Cinema Ateneu: 22-24 iunie 2018

Germana de vacanta

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ion Creangă”

Scrie un comentariu: