”Fata fara zestre”, de Alexandr Nicolaevici Ostrovski @Ateneul Tatarasi

Fata fara zestre

Sunteti invitati la Ateneul Tatarasi la o noua reprezentatie a spectacolului „Fata fără zestre” de Alexandr Nicolaevici Ostrovski, în regia domnului Radu Ghilaș.

  • Sambata,  28 mai 2016, ora 19:00, sala mare – Ateneul Tatarasi

Regie: Radu Ghilaș. Scenografie: Cătălin Târziu. Compoziție și conducere muzicală: Dragoș Mihai Cohal. Coregrafie: Lorette Enache.

Distribuție: Liviu Manoliu, Georgeta Burdujan, Andreea Enciu, Alexandru Arnăutu, Codrin Dănilă, Theodor Ivan, Alexandru Răbulea, Ionuț Gînju. Muzicieni: Diana Bucur – acordeon și voce, Maria Elena Câmpean – vioară și voce, Dragoș Mihai Cohal – percuție și voce, Ionescu Adrian – vioară și voce, Alexandru Arnăutu – chitară și voce.

,,<<Fata fără zestre>> este o poveste frumoasă de dragoste într-o lume a bărbaților unde femeia este transformată în obiect. Consider că iubirea reprezintă salvarea noastră, dar din nefericire și acum, ca și atunci, iubirea se diluează în funcție de circumstanțe. Sentimentele sunt de vânzare, iar dragostea devine o marfă și, ca orice marfă, are un preț. La finalul spectacolului publicul hotărăște prețul corect“. (Radu Ghilaș, regizor).

BILETE

Preț bilet: 20 lei standard, 15 lei pentru  elevi, studenți, pensionari. Durata piesei: 1h 40 min (fără pauză)

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: