Făt Frumos din lacrimă | Amfiteatrul Palas

 

Ateneul Național din Iași vă invită miercuri, 22 iulie 2020, de la ora 10:00, în Amfiteatrul Palas (fostul Teatru de vară), la o nou spectacol – „Făt Frumos din lacrimă”, regia Erica Moldovan!

“Fat-Frumos din Lacrima” este unul dintre basmele emblematice ale culturii romanesti. Publicat pentru prima data in revista “Convorbiri literare”, inca din anii studentiei marelui poet Mihai Eminsecu, “Fat-Frumos din Lacrima” reitereaza eternul conflict dintre bine si rau, tema principala fiind drumul initiatic al tanarului fecior de imparat. Spectacolul “Fat-Frumos din Lacrima” completeaza portofoliul de spectacole dedicate publicului tanar, aducand astfel din nou in atentia copiilor o capodopera a literaturii nationale.

S-a ales ca  data a premierei ziua de 14 iunie, pentru a comemora aproape 131 de ani de la disparitia marelui poet national.

Echipa Ateneului a imbratisat cu entuziasm lucrul la acest spectacol! Doresc sa ofere copiilor un spectacol lucrat intr-o maniera specifica Ateneului National din Iasi, o maniera cu care deja v-au obisnuit: plina de profesionalism, de bucurie, de culoare. Distributia cuprinde intreaga echipa de actori care isi interpreteaza cu maiestrie partiturile. Va invitam cu bucurie sa urmariti productia “Fat-Frumos din Lacrima” a Ateneului National din Iasi.

BILETE

Siguranța dumneavoastră este foarte importantă pentru organizatori, așa că au gândit pachete de 1, 2, 3 și 4 locuri pentru tine și familia ta, în scopul respectării măsurilor de distanțare socială impuse. Selecția locurilor se va face automat, în funcție de numărul de bilete selectat și disponibilitatea locurilor. Pret bilet: 15 lei.  Pentru bilete CLICK AICI

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

PE ACEEASI TEMA:

Cristi Martin și Anghel Damian joacă la Iași comedia ”Teatru de repertoriu”

Hansel și Gretel – spectacol în aer liber în fața Teatrului „Luceafărul”

”Steaua fara nume” | Ateneul National din Iasi

Compania Andirino aduce publicul și în luna iulie la teatru în aer liber

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Cinema in the Park – IAȘI: To Rome with Love

Concert Țapinarii la Rocknrolla Iași

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ȘI SCULPTURĂ „ANI PRIETENI AMINTIRI” – GABRIEL GHEORGHIU ȘI LUCIAN CONSTANTIN SMĂU

Compania Andirino aduce publicul și în luna iulie la teatru în aer liber

Scrie un comentariu: