Fashiontv Romania promoveaza turismul romanesc la Viena

Dupa doua luni in care a organizat, la foc continuu, spectacole incendiare in statiunea Mamaia, Fashiontv Romania continua la Viena evenimentele de promovare a turismul romanesc.

Pe parcursul ultimelor doua luni, spectacolele extraordinare organizate de Fashiontv Romania in Mamaia au fost punctul de atractie al litoralului romanesc. Evenimente spectaculoase precum Romanian Fashion Weekend, concursul international Fashiontv Black Sea Model Awards, transmis live in 193 de tari din intreaga lume prin intermediul postului Fashiontv, sau Carnavalul Mamaia, un show devenit emblema frumoasei statiuni de la malul Marii Negre, au atras peste 40.000 de turisti pe editie. Mamaia a devenit, astfel, prima statiune din Europa care a oferit turistilor spectacole gratuite, pe tot parcursul sezonului estival.

Proiectele Fashiontv Romania pentru promovarea turismului romanesc continua la Viena. In acest weekend, Nelu Ion Mirea, producator general al Fashiontv International, se afla la Viena, unde vor avea loc cateva evenimente de anvergura la Fashion Cafe, cea mai fashion destinatie din capitala Austriei.

In spectacol vor fi prezente castigatoarele Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, care vor prezenta la Viena colectiile brandurilor romanesti Atmosphere si Cielle, in show-uri exclusive marca Fashiontv Romania.

INFO

www.fpeople.ro

www.fashiontv.com.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Asociația 4Culture anunță vernisajul expoziției FILM – proiect curatorial la Iași și București

Rezervări online pentru Serile FILIT

Program Cinema Ateneu: 26-28 septembrie 2018

Cinema Ateneu în aer liber. Patru proiecții speciale pe pietonalul Ștefan cel Mare

Scrie un comentariu: