Fashion is freedom!

Primăvara e aici, așa că este timpul să aduci un update în garderoba ta, să îi dai un vibe nou și să o faci cât mai colorată. Iulius Mall Iași a pregătit noua colecție „for cool kids”, din care nu lipsesc sneakerșii, piesele vestimentare în tendințe și accesoriile. „Fashion is freedom”, iar propunerile pentru sezonul primăvară – vară din Iulius Mall cu siguranță te vor elibera din monotonia monocromatică și modelele mai puțin originale ale hainelor.

Primăvara aceasta se poartă ținutele cu personalitate. Iulius Mall Iași ți-a pregătit o nouă colecție dezinvoltă, plină de culoare și în tendințe. Intră pe site-ul Iulius Mall Iași, consultă catalogul online și alege ce ți se potrivește! Pentru mai multă inspirație și un super vibe la shopping, uită-te și la videoclipul care descrie cel mai bine noua colecție!

Fiecare grup de prieteni are câte un Sneaker Head, Joker, Hipster, Sassy Queen, Cool Geek ori o Selfie Queen. Pentru fiecare dintre voi, Iulius Mall Iași a asortat cele mai cool piese vestimentare și accesorii, în ținute perfecte pentru seri în oraș, plimbări prin parc sau de purtat la facultate ori la muncă.

Vrei să ieși la terasă cu prietenii și nu știi cu ce să te îmbraci? Iulius Mall îți propune un hanorac mov și o pereche de colanți de la BSB, cu o cămașă albă oversize de la Terranova, un bucket hat și sneakerși albi de la BUZZ. El poate asorta o pereche de pantaloni și un hanorac gri de la Sport Vision, jachetă de la Koton și sneakerși de la BUZZ. Dacă ai acasă un mic fashion addicted, vino cu el în Iulius Mall Iași, unde magazinele au pregătit colecția primăvară-vară și pentru copii!

Pentru mai multe idei de outfit-uri consultă catalogul online!

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: