Farfarello LIVE in Underground Pub

 

“Violonistul Diavolului” Mani Neumann si proiectul sau Farfarello revine în Underground pe 17 Februarie 2018, e la ora 21:00. De aceasta data, trups ii are invitati speciali pe Ovidiu Lipan Tandarica si Ioji Kappl, colegii lui Mani din legendara trupa Phoenix.

Ovidiu Lipan are un talent de geniu, a perseverat și a ajuns la o formă de gândire muzicală care cucerește inimile publicului în fiecare spectacol. Prin concertele diferite din punct de vedere stilistic, Ovidiu Lipan și-a dezvoltat stilul artistic pe care nu l-ar fi învățat în nicio școală.

Trupa germana Farfarello este cunoscuta in Romania in special prin fondatorul ei, violonistul Mani Neumann care a colaborat indeaproape cu celebra formaţia Phoenix timp de mai multi ani.

Farfarello înseamnă în primul rând vioară, blockflöte, chitări acustice pe 6 şi 12 corzi, percuţie & bass. Mani Neumann (vioară, blockflöte) şi Ulli Brand (chitară), membrii fondatori ai trupei farfarello, au reuşit ca în 35 de ani de activitate să obţină recunoaştere europeană şi internaţională. Stilul muzical abordat de către ei este atât de unic încât orice descriere convenţională devine imposibilă.

Prin muzica lor, Farfarello creează un sunet arhaic, brut, eliberat de clişee, fiind o combinaţie de folclor est – european şi influenţe contemporane: muzică tradiţională, jazz, rock şi muzică clasică. Din 1982 şi până acum, trupa Farfarello a scos 18 albume, 4 dvd-uri şi a participat la peste 3.500 de concerte în toată lumea.

In acest turneu sunt insotiti de Ovidiu Lipan Tandarica si de Ioji Kappl, fostii colegi ai lui Mani Neumann, din legendara trupa Phoenix,muzicieni care nu mai au nevoie de nicio prezentare si care au mai colaborat in trecut cu Farfarello.

Componenta: Mani Neumann – vioara; Ulli Brand – chitara; Josef “Ioji” KAPPL – Bass; Ovidiu Lipan Tandarica – tobe.

REZERVARI

Rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00). Pret bilet – 40 lei(25 lei biletul pentru studenti si elevi pe baza carnetului vizat la zi)! Biletele pot fi achizitionate in seara evenimentului de la intrarea in club si pe iabilet.ro

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: