Fara Zahar la Hunter’s Pub

Desi sunt ”Fara Zahar”, baietii de la formatia cu acelasi nume au indulcit inceputul de weekend celor prezenti vineri seara la Hunter’s Pub. Concertul a inceput la orele 21 si s-a terminat  la orele 23. In aceste doua ore, Bobo ( chitara-voce ), Bobi ( voce ), Alexandru ( tobe ) si George ( chitara-bass ) au incantat auditoriul cu piesele lor. Piesa cu care au dat startul concertului este aceeasi care a dat startul si carierei lor, si anume: ”Sandu”.

Seara s-a desfasurat cum nu se putea mai bine. Baietii au cantat live si intre piese au amuzat publicul cu cate un scurt moment de Stand-up comedy. Lui ”Sandu” i-au urmat ”Stella”, ”Dunitru” si alte povesti romanesti puse pe linii melodice : ”Cantec pentru mama”, ”Lasciami papa in Italia”, ”Legenda caprii”, ”Idila ghiocelului salbatic”, ”Neamu lu’ Peles Curcanu’ ”.

Concertul a avut doua parti, intrerupte de o pauza de 15 minute, timp in care membrii trupei si-au relaxat corzile vocale si au vorbit cu fanii care au fost suficient de indrazneti sa-i abordeze.  In partea a doua, cand sfarsitul prestatiei se apropia, publicul a cerut trupei un ”bis” cu toata forta, iar baietii nu au putut sa nu se conformeze, motiv pentru care au reluat piesele ”Dunitru” si ”Neamul lu’ Peles Curcanu’, cea din urma punand capat concertului, dar nu si serii, cei de la ”Fara Zahar” ramanand la Pub pentru a face poze cu fanii si pentru a semna autografe.

Autor: Roxana-Mirela Irinei (UAIC, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice – Comunicare si Relatii Publice)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: