Faptele bune au avut nuanţe de festival în anul 8 de SWIMATHON

Sâmbătă, 6 iulie, peste 3000 de ieşeni au bifat “going” la cel mai mare eveniment de înot desfăşurat în zona Moldovei. Aproximativ 330 de înotători s-au aliniat la startul bazinului mare din Ştrandul Municipal Iaşi, grupaţi în 54 de echipe care au parcurs ture de bazin pe parcursul celor 6 ore de înot.

Galerii numeroase i-au susţinut de pe margine prin pancarte motivaționale, bannere, vuvuzele și fotografii la fața locului. Datorită mobilizării comunității ieşene, au fost angajaţi 304.125 lei pentru cele 41 de cauze care şi-au propus să aducă o schimbare în rândul oraşului. Din dorința de a oferi șansa fiecărei cauze să-și atingă obiectivele financiare, perioada în care se mai pot efectua donații se prelungeşte până la 31 Iulie 2019.

Proiectele le găseşti aici: swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/proiecte

Atmosfera a fost magică şi datorită elementului de noutate pe care l-a oferit SWIMATHON în acest an: un mini – festival cu vendori şi activităţi atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Citește mai multe pe https://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/ și urmărește pagina de Facebook Swimathon Iași: https://www.facebook.com/swimathon.iasi/ și nu ezita să  lași un mesaj în cazul în care ai nevoi de îndrumare.

Swimathon Iaşi este organizat din dorinţa Fundaţiei Comunitare Iaşi de a încuraja iniţiativa şi spiritul comunitar local.

INFO

swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro

www.facebook.com/swimathon.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: