Fameless LIVE @Underground Pub

fameless-underground

Fameless este trupa pe care Tiberiu Albu a format-o in martie 2015, dupa castigarea concursului “Vocea Romaniei”, de la ProTV.Ii puteti asculta LIVE vineri, 13 mai 2016, de la ora 20:00 in Underground Pub.

Primul membru al formatiei a fost chitaristul Molnar Csaba, pe care Tibi il cunostea de mult timp si cu care si-a dorit intotdeauna sa formeze o trupa. Pentru gasirea celorlalti colegi, au fost organizate auditii la studioul IPT in Bucuresti, iar cei alesi pentru a intregi formula au fost bassistul Serban Georgescu si tobosarul Andrei Ilie.

Lucrul incepe imediat, piesele fiind conturate foarte natural chiar de la primele repetitii. Pe 29 mai, trupa se lanseaza oficial in cadrul emisiunii “Romanii au talent”, de la ProTV, unde interpreteaza piesa “Right Now”, primita foarte bine de catre fani.

Primul concert oficial are loc la Hard Rock Cafe, in Bucuresti, pe 26 iunie 2015, in fata a mai bine de 600 de fani!

La inceputul lunii august, are loc prima schimbare de componenta, Mihai Vasile devenind noul chitarist al trupei.

Pe 3 septembrie, trupa este invitata sa cante in cadrul “Media Music Awards 2015”, eveniment dedicat elitei industriei muzicale din Romania, unde interpreteaza piesa “Show Me How to Live” in fata a 40.000 de oameni!

Luna octombrie aduce trupa inapoi pe scena unde si-a facut debutul, noul concert din Hard Rock Cafe primind numeroase aprecieri pozitive relativ la directia si progresul trupei din ultimele luni!

Pe 11 decembrie 2015, trupa lanseaza piesa “Show Me How to Live” in varianta oficiala, de studio, care intra in playlist-urile si top-urile radiourilor de rock din Romania.

Pe 18 decembrie 2015, este prezentata in premiera piesa “For the Love of God”, la finala concursului “Vocea Romaniei”. Piesa este foarte bine primita de catre public si critica de specialitate. Varianta oficiala de studio este lansata pe 16 februarie 2016, fiind a doua piesa Fameless care intra in programele de rotatie ale radiourilor de rock romanesti.

REZERVARI

Pret bilet: 20 lei. Telefon: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Live in the garden | Ches Les Amis

Concert Directia 5 – La Apus | Gradina Palas

Concert PHOENIX | Underground Club

Concertul Il Volo se amana pentru vara anului 2021

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

A inceput maratonul cultural Astra Film Festival Online

EROII ISTORIEI în benzi desenate. CALL FOR ENTRIES

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Scrie un comentariu: