Faimosul restaurant ”La Iordache” se redeschide în Iași, pentru o scurta perioada

la-iordache_iasi

Descoperă bunătățile tradiționale din Săptămâna Românească, în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, în toate magazinele Lidl din țară și poți câștiga o excursie la Alba Iulia, oferită prin Lidl Tour. În plus, împreună cu cei mai experimentați bucătari, Lidl aduce faimosul restaurant de tip pop-up La Iordache și în Iași!

Bucătăria tradițional românească este ca un tezaur ale cărui comori trebuie descoperite. Acesta este motivul pentru care Lidl a pornit, acum un an, în căutarea rețetelor mai puțin știute, cu ajutorul tuturor celor îndrăgostiți de bucătăria autentic românească, în cadrul concursului „Cămara Noastră”.

Dintre sutele de rețete primite, Chef Florin Dumitrescu a ales-o pe cea mai interesanta: Ciorba de „raci” oltenești, preparată dintr-un soi special de ardei, foarte popular în zona Olteniei, asemănători cu kapia. Bucătarul iscusit, câștigător al competiției, este Viorel Gruia, din Băilești, care a povestit că „racii” se cultivă toamna, special pentru acest fel de mâncare.

„La Iordache” se deschide în Iași
Dacă ți s-a făcut poftă de o porție de ciorbă de raci oltenești, o vei putea savura în perioada 2-6 noiembrie, când Lidl aduce faimosul restaurant de tip pop-up La Iordache în Iași. Ia-i cu tine pe cei dragi și veniți să vă înfruptați din specialitățile  tradițional românești, cu un meniu făurit doar din produse Cămara Noastră și preparate gătite de bucătari iscusiți. Cum? Înscrie-te pe surprize.lidl.ro/camaranoastra și rezervă-ți gratuit un loc la restaurant.

În plus, de luni, 31 octombrie, poți avea un meniu cu specific tradițional chiar la tine acasă, cu produsele românești din gama Cămara Noastră, disponibile în toate magazinele Lidl din țară. Jumările delicioase preparate sub formă de cremă (9.99 lei), rafinate cu ceapă roșie, pateul de porc (11.99 lei) preparat cu condimente alese și brânza de burduf din lapte de oaie (12.99 lei), făcută numai din lapte de oaie, după o rețetă specifică din Marginea Sibiului îți vor aduce tradiție pe săturate în Săptămâna Românească. Desigur, vei găsi la Lidl și sarmale cu carne de porc și vită (6.99 lei), la care poți adăuga un plus de gust cu ardeii iuți în oțet (3.49 lei).

Sărbătorește Ziua Națională la Alba Iulia
Și tu poți serba Ziua Națională a României în cetatea Unirii, la Alba Iulia! Tot ce trebuie să faci este să cumperi de la Lidl, de minimum 50 lei și cel puțin un produs Cămara Noastră, în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie. Înscrie apoi codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro și vei putea petrece trei nopți, alături de cineva drag, la un hotel de trei stele, cu micul dejun inclus.

Mai multe detalii și regulamentul complet sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

INFO

www.lidl.ro

surprize.lidl.ro

www.facebook.com/lidlromania

twitter.com/LidlRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: