Fa-ti singura suporturile de lumanari decorative

Pentru ca tot a venit luna in care incepem sa folosim lumanari in decoratiunile de interior, iata o serie de idei de suporturi pentru acestea. In afara de aspectul original pe care il vor aduce unui raft sau unei mese de sarbatoare, aceste suporturi au si avantajul ca nu implica prea mari costuri, putand fi realizate pur si simplu din cateva obiecte, plante sau fructe, betisoare adunate din gradina sau condimente pe care le avem la indemana prin casa…

suport lumanari decorative 1

Marea majoritate a suporturilor prezentate (mai putin cele obtinute din cani desperecheate, care implica topirea unor lumanari si turnarea lor in forme, in timp ce se tine fitilul drept) pot fi abordate pana si de catre cei mai mici membri ai familiei.

Nu e nevoie de prea multe instructiuni, fotografiile sunt suficiente pentru a va inspira. Cu siguranta ele va vor da idei si in caz ca vreti sa inventati voi insiva alte aranjamente: capace diverse, dopuri, jucarii, obiecte desperecheate sau uzate pot deveni materialele potrivite pentru astfel de creatii de ocazie.(spatiulconstruit.ro)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: