Spectacolul „Fă-mi loc” se joacă la Iași

fa-mi-loc-iasi-afis-casa-studentilor-26-mai

Piesa de teatru “Fa-mi loc” in regia lui Radu Beligan cu Marius Manole si Medeea Marinescu va asteapta la o portie de ras sanatoasa dar si la un spectacol care iti va starni emotie si zambet .

  • Luni, 26 mai 2014: „Fă-mi loc” la Casa de Cultură a Studenților Iași, de la ora 20.30.
  • Cu: Marius Manole, Medeea Marinescu
  • Regia: Radu Beligan
  • Durata: 1h și 30 minute

DESPRE

Cea mai îndrăgită actriţă de film, Medeea Marinescu, se întâlneşte în sfârşit cu cel mai “pe val” actor de teatru, Marius Manole, într-o comedie a cărei producţii este semnată de Asociaţia INSPIRA.

“Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cuşeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, şarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus în faţa unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existenţă.

Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simţim mai mult ca oricând să fim înconjuraţi de familie şi de cei pe care îi iubim cu adevărat.

Hazardul îi aduce pe Manuel şi Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate “scântei”. Însă amândoi caută să înţeleagă şi să se înţeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, şi mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate.

“Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existenţe dincolo de orice convenienţă socială. Sursă: www.asociatiainspira.ro

http://vimeo.com/60606970

BILETE

Preț bilet: 60 lei si reducere pentru studenti si pensionari 30 lei

REZERVĂRI

Informații și rezervări bilete la numerele de telefon: 0748179160 , 0751293948, 0756039937

INFO

www.asociatiainspira.ro

www.facebook.com/AsociatiaINSPIRA

www.twitter.com/AsociatiaINSPIR

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: