”Fa-mi loc”, cu Medeea Marinescu si Marius Manole revine la Iasi

 

Fă-mi loc! spune povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență.

Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simțim mai mult ca oricând să fim înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat.Hazardul îi aduce pe Manuel si Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate “scântei”. Însă amandoi caută să înțeleagă și să SE înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, și mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.

Fă-mi loc! este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice convenientă socială. Duminica, 24 martie 2019, de la ora 18:00 – Casa de Cultura a Studentilor Iasi

DISTRIBUȚIE: Marius Manole, Medeea Marinescu. REGIE: Radu Beligan. ASISTENT REGIE: Mădălina Ciupitu. SCENOGRAFIE: Mădălina Marinescu. LIGHT DESIGN: Roxana Docan

BILETE

Pret bilete: 80 si 60 lei. Rezervari bilete pentru spectacole la  telefon: 0749 052 323. Puteti procura bilete pentru spectacol la agentia de bilete de la Casa Studentilor IASI. PROGRAM AGENTIE –   L-V: 10:00-19:00, sâmbăta: 10:00-17:00.

INFO

spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: