Extrinsec – spectacol experimental pe scena Ateneului

Spectacolul de teatru muzical experimental „Extrinsec”, urcă pe scena Ateneului din Iași, în cadrul Festivalului Operelor Independente, ediția a II-a, sâmbătă 19 mai, ora 18, Sala Mică de Spectacole.

„Extrinsec” este un spectacol de teatru muzical experimental, care pune reflectorul pe om in singuratea si intimitatea lui.

Acest spectacol incearca sa arate omul fara nici o carcasa, fara filtru si cat mai vulnerabil. Despachetam omul de aparente, nevoia de a multumi sau impresiona pe ceilalti, frica de singuratate, nevoia de acceptare , ca sa vedem dorinta imensa de a nu ramane singuri si toate compromisurile pe care le facem din aceasta cauza.

Extrinsec pune in contrast planul exterior si planul interior al omului. Planul exterior este prezent in spectacol prin simbolul hainei, de aceea scenografia e alcatuita din multe, multe haine, aceste “ coperti “ care creeaza o aparenta despre cine am putea fii. Pentru ca interiorul omului e atat de complex numai impreuna cu muzica am putut aprofunda si vorbii despre sufletul omului.

In acest spectacol se canta muzica veche romaneasca, muzica care vorbeste despre singuratate, dor, bucurie, dragoste. Extrinsec un spectacol despre cum impachetam cel mai frumos singuratatea, frica, nevoia de accepare si vunerabilitatiile noastre.

Regia: Adonis Tanța

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

Concert omagial Gavriil Musicescu

Concert Extraordinar “Venim acasă de Crăciun, cu voie bună și colinde”

Concert de colinde susținut de Corul UNAGE Iași

Vali Boghean Band live la Ateneul din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana Zilele Filmului Românesc se pune în mișcare

Organizația Medici fără Frontiere caută români pentru misiuni de salvare

Program Cinema Ateneu: 27-31 martie 2019

„Pârtia de Cultură”. Campanie de ecologizare

Scrie un comentariu: