”Extravaganza” by Lacramioara Iordachescu & Adela Diaconu

Afis-final

Rochii vaporoase si mixuri deux piece , noua colectie semnata Lacramioara Iordachescu si Adela Diaconu. Designerul Lacramioara Iordachescu si vedeta de televiziune Adela Diaconu celebreaza sezonul estival cu lansarea noii colectii ”Extravaganza”,  realizata din matasuri fine, voaluri imprimate si aplicatii delicate de flori cusute manual.

Sâmbătă, 27 iunie 2015, Adela Diaconu si Lacramioara Iordachescu isi incep  colaborarea lansand o colectie estivala, in cadrul FashionTV Festival ce se va desfasura la Hotel Aro Palace Brasov.  Pasionatii de moda vor putea  admira o colectie indrăzneaţă si inedita, din care nu vor lipsi surprizele, invitati de top si o coregrafie speciala!

Piesele propuse de designerii brasoveni se disting prin versatilitate si sunt ideale momentelor petrecute la mare, pe iaht, croaziera, la o petrecere  langa piscina sau la un cocktail pe plaja.

Adela-Diaconu&Lacramioara-I

Colectia ”Extravaganza”  este o explozie de culoare, transpusa insa cu mult bun gust in piese vestimentare unice, lucrate manual. O vara 2015 luxoasa, cu accente pe detalii care se regasesc pe mixuri deux piece de pantaloni scurti si top, rochii cu  broderie florala aplicata manual, rochii vaporoase cu printuri florale, chifonuri si voaluri cu matase , culori incadescente. Ideea de versatilitilate si adaptabilitate a tinutelor vor surprinde placut, cu siguranta, publicul feminin.

Colectia are la baza o gama cromatica rafinata, materiale luxoase si foarte elegante,combinatii de croieli clasice cu linii moderne. Culorile sunt calde, fresh, o paleta bogata de la portocaliu, verde, rosu, coray, galben, pana la roz fluorescent si servesc ca fundal pentru broderii si aplicatii pretioase. Aplicatiile manuale confera stralucire tinutelor, rezultatul fiind dat de o serie de outfituri pretioase.

Adela-Diaconu

Creatiile urmeaza linia vaporoasa a tesaturilor, care invaluie placut corpul – dat fiind faptul ca au fost folosite, in principal, matasea si voalul. Croiala este una impecabila, designerii urmarind linia corpului feminin. Sub denumirea de ”Extravaganza”, colectia aduce pe catwalk piese unicat lucrate manual , care pun in valoare silueta feminina.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: