Patru expoziții organizate de UAGE în cadrul FIE 2014

Avem placerea de a va invita la cele patru expozitii organizate de catre UAGE, Asociatia Absolventilor UAGE si partenerii lor, in cadrul FIE 2014.

afis VISITING ART HISTORYVISITING ART HISTORY

O expoziţie de pictură ce va fi deschisă în “Sala paşilor pierduţi” (UAIC), în perioada 20 – 29 iunie 2014, proiect realizat de către UAGE în colaborare cu Asociaţia Absolvenţilor UAGE şi Universitatea “Al.I.Cuza”- Iaşi, in cadrul FIE 2014. Expoziţia este inscrisă în proiectul anual “ARTIŞTI ABSOLVENŢI LA IAŞI, 1860-2014” al Asociaţiei Absolvenţilor UAGE.

Vernisajul va avea loc vineri 20 iunie, ora 18.00., în “Sala paşilor pierduţi”, U.A.I.C. (B-dul Carol nr.11 Iaşi); va fi urmat de un moment poetic susţinut de către actriţa Irina Elena Frunză.

afis MEDICINA SI ARTAMEDICINA ŞI ARTA

O expoziţie de arte vizuale a absolvenţilor U.A.G.E. ce va fi deschisă la Institutul de Anatomie- UMF Iaşi, în perioada 20 – 29 iunie 2014, un proiect realizat de către UAGE în colaborare cu Asociaţia Absolvenţilor UAGE şi Universitatea de Medicină şi Farmacie “Gr.T. Popa”- Iaşi, in cadrul FIE 2014. Expoziţia este inscrisă în proiectul anual “ARTIŞTI ABSOLVENŢI LA IAŞI, 1860-2014” al Asociaţiei Absolvenţilor UAGE.

Vernisajul va avea loc luni 23 iunie, ora 18.00, la Institutul de Anatomie din cadrul UMF Iaşi (Str.Universităţii nr.16); va fi urmat de un moment poetic susţinut de către actorul Dumitru Georgescu.

afis NATURA SI ARTA NATURA ŞI ARTA

O expoziţie de arte vizuale a absolvenţilor U.A.G.E. ce va fi deschisă la Galeria de artă “Sala de marmură” a Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad”- Iaşi (Str. Aleea Sadoveanu nr. 8), în perioada 20 – 29 iunie 2014, un proiect realizat de către UAGE în colaborare cu Asociaţia Absolvenţilor UAGE şi USAMV, in cadrul FIE 2014. Expoziţia este component a proiectului anual “ARTIŞTI ABSOLVENŢI LA IAŞI, 1860-2014” al Asociaţiei Absolvenţilor UAGE.

Vernisajul va avea loc miercuri 25 iunie, ora 18.00, în “Sala de marmură” a USAMV-Iaşi (Str. Aleea Sadoveanu nr. 8); va fi urmat de un moment poetic susţinut de către actriţa Carmen Hăisan.

afis STIINTA SI ARTAŞTIINŢA ŞI ARTA

O expoziţie de pictură a absolvenţilor U.A.G.E. ce va fi deschisă în “Sala paşilor pierduţi” (TUIASI), în perioada 20 – 29 iunie 2014, un proiect realizat de către UAGE în colaborare cu Asociaţia Absolvenţilor UAGE şi Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”- Iaşi, in cadrul FIE 2014. Expoziţia este inscrisă în proiectul anual “ARTIŞTI ABSOLVENŢI LA IAŞI, 1860-2014” al Asociaţiei Absolvenţilor UAGE.

Vernisajul va avea loc vineri, 27 iunie, ora 18.00, în “Sala paşilor pierduţi” (TUIASI); va fi urmat de un moment poetic suţinut de către actriţa Elena Zmuncilă.

INFO

www.fieiasi.eu

www.facebook.com/festivaliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: