Expozitiei de caricatura CREM/ 26 octombrie – 9 noiembrie

afis Expozitiei de caricatura CREM/ 26 octombrie - 9 noiembrieVineri, 26 octombrie 2012, orele 17,30, la PALAS MALL IASI –intrarea dinspre Palatul Culturii – hol central, va avea loc vernisajulexpozitiei de caricaturi « CREM » – editia de toamna 2012 – a arhitectului Marin CRETU (din Bucuresti).

Lucrarile, in numar de 30 (categoria “caricatura clasica”), abordeazateme variate ce au fost prezentate in cadrul diverselor concursuri nationale siinternationale de profil. La eveniment, prezenta autorului (care si-a petrecut obuna parte a tineretii pe meleaguri moldovene) si a unor personalitati locale vareaminti publicului fructuoasa colaborare pe care acesta a avut-o in decursultimpului la renumita revista de profil « URZICA » si la alte publicatii umoristice.

Atat macheta afisului expozitiei, a pliantului realizat pentru aceastaocazie (atasat), cat si materialul publicitar aferent, va pot oferi impreuna catevaamanunte vizuale si informative cu privire la eveniment. Expozitia va fi deschisa publicului pana pe data de 9 noiembrie 2012.

Asadar va asteptam cu mare drag la PALAS MALL IASI sa petreceticateva clipe frumoase intr-o atmosfera prietenoasa si plina de umor la expozitiade caricaturi « CREM ».

PLIANT

Expozitiei de caricatura CREM/ 26 octombrie - 9 noiembrie pliant fata

Pliant fata (click pentru a mari)

Expozitiei de caricatura CREM/ 26 octombrie - 9 noiembrie PLIANT INTERIOR

Pliant interior (click pentru a mari)

INFO

www.palasiasi.ro

caricaturicrem@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O noapte alături de prieteni la Tribo

Revelion atomic in Underground Pub

O noapte de poveste la Hunter’s Pub

Echo de Ravel – Silver Night Party @Time Out

Scrie un comentariu: