Expoziția „Patrimoniul din Roșia Montană, în imagini”

Expoziție „Patrimoniul din Roșia Montană, în imagini”/ 11 februarie - 9 martie afis iasi www.iasifun.roRoșia Montană reprezintă cea mai veche localitate minieră din România, aceasta fiind atestată documentar în 131. Cu prilejul împlinirii a 1882 de ani de existență a Roșiei Montane și pentru a face cunoscute riscurile la care este supusa întreaga zonă de către proiectul minier propus de compania Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), au fost organizate simultan, pe data de 6 februarie, mai multe evenimente în peste 30 de orașe din țară și din străinătate.

La Iași, organizatorii au hotărât să continue activitățile dedicate prezentării importanței conservării și punerii în valoare a patrimoniului natural și cultural de la Roșia Montană, motiv pentru care Asociația Mai Bine vă invită să vizitați, în perioada 11 februarie – 9 martie 2013, expoziția fotografică „Patrimoniul din Roșia Montană, în imagini”, care se va desfășura la Institutul Francez Iași.

VERNISAJ

  • Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 11 februarie, ora 18.00.
  • De la ora 18.30 vom viziona filmul “Patrimoniul Roșiei Montane în UNESCO” (lb. română, 24 min.) în sala “B. Fondane” a institutului.

Intrarea este liberă.

INFO

www.maibine.eu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: