Cei mai frumoşi câini din ţară vor defila la Centrul Expoziţional din Iași

expozitia-nationala-de-frumusete-canina-iasi-centru-expozitional-moldova-fotoCentrul Expoziţional „Moldova“ din capăt CUG se va transforma pentru două zile în loc de întâlnire pentru câini. În loc de expoziţii de tehnică de vârf sau de produse industriale, care întârzie să apară, investiţia de 10 milioane euro a Consiliului Judeţean va găzdui Expoziţia Naţională de Frumuseţe Canină. Aceasta se va desfăşura în perioada 12-13 octombrie 2013, în organizarea Asociaţiei Chinologice Metropolitane.

Aceasta va beneficia de spaţiul Centrului Expoziţional în mod gratuit, în baza unui acord de parteneriat cu CJ ce va fi pus în discuţia plenului în cadrul şedinţei de luni. Conform proiectului de acord, Asociaţia se obligă să asigure apariţia logourilor judeţului şi municipiului sau a textului „în parteneriat cu Judeţul Iaşi – Consiliul Judeţean Iaşi şi Municipiul Iaşi“ în toate materialele de promovare a evenimentului. Conform organizatorilor, succesul expoziţiei ar putea oferi oportunitatea ca Iaşul să găzduiască o expoziţie chinologică internaţională în cursul anului viitor.

Centrul Expoziţional „Moldova“ a fost construit pentru îmbunătăţirea accesului la mediul de afaceri a investitorilor din regiune. Obiectivele declarate ale Centrului, pentru care a fost obţinută finanţarea din partea Uniunii Europene, erau dezvoltarea infrastructurii de afaceri în vederea creşterii competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii din Regiunea Nord-Est şi asigurarea infrastructurii de afaceri, a logisticii şi resurselor pentru dezvoltarea echilibrată şi stimularea creşterii competitivităţii întreprinderilor din regiune.

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro. Autor: Alex ZĂNOAGĂ

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: