„Flori de colț”, expoziţie de pictură la Casa Cărţii

expozitie-flori-de-colt-galeria-de-arta-top-art-casa-cartii-iasi-afisGaleria de Artă „TOP ART” de la etajul al doilea de la Casa Cărţii din Iaşi va găzdui în perioada 17-30 septembrie 2013 expoziţia de pictură cu vânzare „FLORI DE COLŢ”, cele 24 de tablouri expuse fiind pictate de doamna Gabriela Cucinschi, în viaţa de zi cu zi salariată la secţia CT 1 din cadrul Regionalei CFR Infrastructură Iaşi.

Născută în judeţul Iaşi la data de 26 iunie 1961, Gabriela Cucinschi este alsolventă a Şcolii de Arte „Titel Popovici” (clasa profesor Lucreţia Dumitraşcu Filioreanu) şi a Liceului de Arte „Octav Băncilă” din Iaşi. Participă la expoziţii colective încă de la vârsta de 18 ani, la Salonul de toamnă al artiştilor plastici amatori şi la Expoziţia colectivă din Sala Victoria din Iaşi. Pe 17 decembrie 2012 a debutat cu expoziţia personală „OCHII SUFLETULUI MEU”, deschisă la clubul CFR Iaşi de la Râpa Galbenă şi prezentată la ora respectivă de domnii Pr. Dr. Dorin Lehaci şi Directorului clubului CFR, Paul Zamfir.

Vernisajul unei noi expoziţii personale a doamnei Gabriela Cucinschi va avea loc marţi, 17 septembrie 2013, la ora 17.00, la etajul al doilea de la Casa Cărţii, în cadrul salonului de artă TOP ART. Expoziţia „FLORI DE COLŢ” va fi prezentată de criticul de artă şi profesor în psihologie dr. Gheorghe Bălăceanu, amfitrionul vernisajului, deschis publicului larg, fiind Dan Teodorescu, director sportiv şi ofiţer de presă la CS CFR Iaşi şi redactor la Radio România Iaşi.

g-cucinschi-gh-baalaceanu-foto-expozitieVernisajul expoziţie va fi presărat cu multe momente artistico-sportive, printre invitaţi fiind talentaţii sportivi de la clubul de dans sportiv NIKONS Iaşi (preşedinte: prof. Mariana Constantina Niculiţă), actorii Emil Gnatenco şi George Marici, epigramiştii Vasile Larco şi Vasile Vajoga, iar Dan Teodorescu va recita din poeziile proprii de peste ani. Invitatul de onoare al manifestării va fi Petru Ciubotaru, binecunoscutul actor al Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: