Expozitie eveniment cu tema CRUCEA

Editura DOXOLOGIA ,     Mănăstirea GOLIA , Violeta Radu-Ars Continua Iaşi organizează expoziţie eveniment cu tema CRUCEA, ediţia a II- a.

Crucea

Crucea este semnul iubirii dintre noi şi semnul iubirii lui Dumnezeu pentru noi. Ridicînd aceste cruci, manifestaţi hotărîrea de a vă iubi neamul, de a vă iubi unul pe altul, de a lupta pentru unitatea poporului nostru pînă la moarte.
( Părintele Dumitru Stăniloaie, un cuvînt adresat tinerilor).

Sînt invitaţi să participe fotografi, artişti din toate domeniile artelor plastice, tineri şi mai puţin tineri, cu renume sau fără, care au lucrări la tema propusă. Ştim că timpul este scurt dar sub deviza “ÎMPREUNĂ SÎNTEM MAI PUTERNICI” avem garanţia că acest eveniment poate fi realizabil, totul este să vă doriţi participarea.

INSCRIERE

Nu facem selecţie dar vom elimina lucrările care nu respectă simbolul. Nu avem taxă de participare! Avem nevoie de imagini şi date tehnice ale lucrărilor în format electronic pînă cel tîrziu 24 august în vederea realizării unui catalog al expoziţiei pe care îl va primi fiecare participant. Nu suportăm plata pentru expediţia lucrărilor nici la sosire nici la plecare, aceasta rămîne în sarcina fiecărui participant! Nu ne asumăm răspunderea pentru deteriorarea lucrărilor în timpul transportului dar vă asigurăm că le vom manipula cu grijă cît se află în custodia organizatorilor.

Imaginile lucrărilor la o dimensiune de 10/15 cm,rezoluţie 300 dpi în format tiff fără prelucrări însoţite de datele tehnice se vor expedia pe adresa crucea.2012@gmail.com.

Lucrările în sine se expediază pe adresa: Editura DOXOLOGIA, Iaşi, str. CUZA-VODĂ nr. 51 (în incinta Mănăstirii GOLIA), 700038, cu specificaţia “pentru expoziţia CRUCEA“, pînă  la data de 10 septembrie 2012. Ieşenii pot aduce personal lucrările în data de 10 septembrie 2012 la aceeaşi adresă.

Deschiderea expoziţiei va avea loc la Mănăstirea Golia Iaşi în data de 14 septembrie 2012 la o oră pe care o vom anunţa ulterior.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Expozitie eveniment cu tema CRUCEA”

  1. Radu says:

    Pentru cei interesaţi expoziţia poate fi vizitată în intervalul orar 11 00 -18 00 cu o pauză de prînz de la 13 00 la 14 00!

  2. Radu says:

    Deschiderea expoziţiei cu tema CRUCEA va avea loc la ora 18 00!

Scrie un comentariu: