Expoziţie dedicată Zilei Mondiale a Radioului | BCU Iasi

Cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului, aniversată pe data de 13 februarie, Serviciul Relații cu Publicul și Împrumut Interbibliotecar al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași organizează în perioada 10-29 februarie 2020, în spațiul expozițional, de la etajul I al sediului central, expoziția bibliografică „Ieri și azi despre Radio. 100 de ani de Radio Public în lume”.

Aceasta cuprinde cele mai reprezentative publicaţii din colecţiile bibliotecii având ca temă radioul, la care se adaugă câteva CD-uri și albume. Expoziţia este întregită de colaje de fotografii şi articole însoțite de texte explicative, din diferite domenii de interes radiofonic, precum: istoria radioului, Radio Europa Liberă – Radioul în timpul comunismului, Radio România, Radio Moldova – Radio Iași, teatrul radiofonic.

Vă invităm joi, 13 februarie 2020, orele 13:30, la etajul I al sediului central al bibliotecii pentru a participa la deschiderea oficială a expoziției, alături de invitatul special, doamna Claudia Crăcăleanu, manager al Radio Iași.

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Emailbcuis@bcu-iasi.ro

Webwww.bcu-iasi.ro

FBwww.facebook.com/BCUIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: