Expozitie de trenulete la Palas Mall

Pasionatii de modelism feroviar, copiii sau cei care doresc să admire un veritabil orăsel în miniatură sunt invitati la Palas.

Expozitie de modelism feroviar

Clubul de modelism feroviar „Tram and Train”, din cadrul Asociatiei „Prietenii Tramvaiului” Iasi, a amenajat la parterul Palas Mall (intrarea dinspre Subway), o dioramă de dimensiuni impresionante, un ansamblu compus din trenuletele, tramvaie, căsute, gări si alte elemente arhitecturale, care îi încântă deopotrivă pe cei mici si pe cei mari.

Intrarea este liberă, programul de functionare al trenuletelor fiind: vineri, între orele 16.00 – 20.00, iar sâmbătă si duminică, între orele 14.00 – 20.00.

Membrii asociatiei au început lucrul la macheta expusă în Palas Mall în 2010, iar munca pasionată la detaliile care redau diferite aspecte urbane, peisagistică si activităti continuă si în prezent. În acesti ani, „prietenii tramvaielor” au îmbinat si au creat exponatele spectaculoasei diorame: circa 35 de metri de cale ferată, cinci garnituri de tren, peste 100 de copăcei, gări, depouri, zone urbane si diverse peisaje. Trenuletele opresc în gări, dintre care una este copie fidelă a celei din Nicolina, parcurg zone montane si păduri, tuneluri, zone de triaj, depouri si multe altele.

INFO

www.facebook.com/AsociatiaPrieteniiTramvaiuluiIasi

www.palasiasi.ro

www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: