Expozitie de reptile/ Centrul Comercial Felicia


Dacă ești în căutarea unui eveniment care să-ți alunge plicitiseala, te anunțăm că la Felicia poți admira cea mai inedită Expoziție de Reptile din orașul Iași!

Așadar, în perioada 24 septembrie – 8 octombrie, te așteptăm să descoperi fascinanta lume a reptilelor din toate colțurile lumii! Pitoni, iguane, cameleoni, dragoni de apă, şerpi boa şi multe alte specii vor putea fi admirate în fiecare zi, de la ora 9.00 – 21.00 ( luni-sâmbătă) și de la 9.00-20.00 (duminica). Intrarea este gratuită!

Câştigă sute de premii în Campania Aniversară Felicia!

Pe lângă acest eveniment special, în perioada 24 septembrie – 8 octombrie, Felicia își continuă campania Aniversara cu sute de premii oferite zilnic, din oră în oră:

  • Săptămâna Familiei: 24-30 septembrie – produse pentru casa și familie
  • Săptămâna Electrocasnică: 1-7 octombrie- electrice și electrocasnice
  • Săptămâna Tuturor dorințelor: 10 octombrie – Marele Premiu: Voucher “Tot ce vrei !” în valoare de 10 000 ron!

Pentru a te înscrie la unul dintre premiile din cele 5 săptămâni de campanie, tot ceea ce trebuie să faci este să mixezi de pe cardul tău CROMATIC:

  • 1000 de puncte verzi sau 1000 de puncte roz sau 1000 de puncte portocaliipentru premiile din primele 4 săptămâni de campanie
  • 1000 de puncte verzi+500 de puncte roz +500 de puncte portocalii pentru Marele Premiu – Voucher “ Tot ce vrei !” în valoare de 10 000 ron!

Centrul Comercial Felicia sărbătoreşte anul acesta 5 ani aniversari și te invită să te bucuri de surprizele pregătite special pentru tine!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: