Expoziție de portrete „Film.Muzică.Desen”, semnată de Ilia Tudose

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași găzduiește în cadrul Galeriei „Labirint” expoziția de desen a tinerei Ilia Tudose „Film.Muzică.Desen”.

Ilia Tudose are 16 ani și, în prezent, este elevă în clasa a-X-a la Colegiul Național „Emil Racoviță”, Specializarea Filologie. Pasionată de muzică, literatură și film, tânăra a cochetat cu desenul și modelajul de mică, fiind atrasă de orice formă de exprimare creativă. De-a lungul timpului, Ilia a frecventat cercuri de desen și modelaj  pentru copii, sub îndrumarea artiștilo Felix Aftene și Ionela Mihuleac.

Pasiunea pentru portret a fost descoperită de curând, în anul 2018, când a început să creioneze chipurile unor cunoscute personalitați din lumea filmului și a muzicii rock dintre care: Tarja Turunen, Simone Simons, Floor Jansen, Axl  Rose, Jon Bon Jovi, Elvis Presley, Steven Tyler, Slash, Mick Jagger, Audrey Hepburn, Liv Tyler, Darth Vader, Marilyn Monroe, Lana del Rey, Natalie Portman- Padme Amidala, Emilia Clarke- Daenerys Targaryen, Angelina Jolie.

Expoziția face parte dintr-un amplu proiect de susținere și promovare a tinerilor talentați din județul Iași.

INFO

Casa de Cultură “Mihai Ursachi”

Bd. Carol 1, Parcul Copou, Iasi

www.facebook.com/culturacopou

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: