Expozitie de plante exotice la Gradina Botanica, 3-24 februarie

expozitie plante exotice - Gradina Botanica
Autor: Liliana GINJU

Inaugurarea are loc duminica, de la ora 11. Expozita va fi deschisa zilnic, intre orele 9 si 16, pana pe 24 februarie, iar biletul de intrare costa 5 lei.

Iesenii pot admira incepand cu aceasta duminica o noua expozitie de flori la Gradina Botanica. Pe 3 februarie, de la ora 11, va avea loc inaugurarea expozitiei cu specii de plante exotice, cultivate in Complexul de Sere.

Acest eveniment ne ofera prilejul sa prezentam in Sera Expozitionala colectii de plante cu o valoare patrimoniala deosebita, ce se remarca prin bogatia de specii si soiuri, care provin din schimburi internationale cu gradini botanice de pe alte continente. Simbolurile pline de mister din Estul indepartat se regasesc in diversitatea cromatica si formele cultivate, dar si in elementele utilizate pentru realizarea aranjamentelor florale“, au specificat reprezentantii institutiei.

Publicul va fi incantat de azalee, camelii si plante dirijate in stil bonsai, elemente care amintesc de spatiul japonez. Nu vor lipsi exemplarele de crotoni, dracene, ferigi, begonii, marante, orhidee, citrice, cactusi, alte plante suculente.

Expozita va fi deschisa zilnic, intre orele 9 si 16, pana pe 24 februarie, iar biletul de intrare costa 5 lei. Un abonament lunar costa 50 lei. Miercurea, serele sunt inchise!

INFO

Gradina Botanica ”Anastasie Fatu”

Str. Dumbrava Rosie, 7-9

botanica.uaic.r

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Expozitie de plante exotice la Gradina Botanica, 3-24 februarie”

  1. Profilul oficial says:

    Cui nu-i place ? Este foarte tare ideea…

Scrie un comentariu: