Expozitie de pictură semnată de Alina Avram (GALERIE FOTO)

Expozitia de pictură semnată de Alina Avram este găzduită de Galeria de Artă “Grand Hotel Traian” în perioada 1 – 30 aprilie.

Alina Avram a absolvit Universitatea de Arte Plastice Decorative si Design – Iasi, promotia 2002 si este din 2003 membră a Uniunii Artistilor Plastici din România. Aceasta se află deja la a sasea expozitie personală.

Portofoliul personal al artistei include numeroase lucrări realizate în spatii publice din Iasi: Palatul Copiilor, Farmacia Semis, Teatrul National, Studio Bobo, Cabinet dr. oftalmolog Narcisa Ianopol, restaurante si hoteluri, precum si lucrări de design interior: Salon Cristina Mistreanu, Clinica de chirurgie plastică Prof. dr. Theodor Stamate.

Expozitia actuală reuneste lucrări mai vechi si mai noi ale artistei, realizate în perioada 2008-2013 si se concentrează pe tehnicile clasicizante ale picturii de factură informală cu o surprinzătoare alternantă de rafinamente cromatice, colaj si câmpuri relativ ample de culoare.

Aceste opere de artă îti răpesc privirea si te fac să te pierzi în detaliile lor. Încă mai aveti timp pentru a vedea expozitia si mai mult decât atât, pentru cei pasionati de artă, puteti chiar si achizitiona lucrările care vă plac în mod deosebit.

Autor: Gabriela Zelinca, Facultatea de Relatii Publice si Comunicare

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara de Craciun – concert de colinde al Corului Universității Naționale de Arte „George Enescu”

„Carnavalul Culorilor” – expoziție de măști pictate la Ateneu

Uncensored Dance Party

SPEAK UP your LOVE! @Fratelli Iasi

Scrie un comentariu: