Expoziție de pictură Paul Surugiu – Fuego: “Parfumuri de altădată”

expo-fuego

Asociaţia Art by Fuego, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, va organiza, vineri, 23 septembrie 2016, de la ora 17.00 expoziția de pictură a artistului Paul Surugiu – Fuego, ce poartă denumirea „Parfumuri de altădată”. Evenimentul va avea loc în Sala „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu, sediul Primăriei Municipiului Iași.

În luna octombrie a anului 2015, Paul Surugiu – Fuego lansa proiectul „Art by Fuego – Artă pentru suflet”, o inițiativă care-și propune să sprijine marii artiști ai României, ajunși, din diverse motive, într-o situație dificilă, dar și tinerele talente.

Astfel, majoritatea fondurilor obținute din vânzarea picturilor realizate de Paul Surugiu merg către artiștii consacrați ai României, dar și către tinerii care bat la porțile afirmării.

În 8 luni, proiectul a făcut numeroase fapte deosebite, ajutând peste 60 de cazuri, printre care amintim artiști mari precum Ilie Micolov, Lucky Marinescu, Cornel Constantiniu, Aimee Iacobescu, Anca Pandrea, Elisabeta Preda, Petru Demetru Popescu, Ioan Voicu, Ileana Constantinescu, Floarea Ionița, Dan Hatmanu, Gheorghe Urschi, Tudorel Filimon.

Vreau să aduc parfumurile de altădată în orașul cultural care mi-a purtat de atâtea ori pașii prin poezia lui Eminescu, prin poveștile lui Creangă, prin fața Teatrului Național sau în Copoul cu teii lui misterioși. Proiectul acesta are în prim plan arta și ajutorarea artiștilor pe care-i iubesc și pe care-i stimez. Pictura mă împlinește, simt că mă deconectează de toată nebunia și vă încurajez și pe voi să faceți altceva atunci când aveți timp. Nu sunt cine știe ce talent, eu știu doar atât, că am pus suflet în nașterea operelor mele și că mă pot mândri cu niște timp investit cu folos. Cu pictura asta pot naște lumi noi, culori noi și știu că la un moment dat una dintre creațiile mele va sta pe un perete și va fi admirată, nu neapărat pentru frumusețea ei, ci pentru sinceritatea și pasiunea puse în realizarea ei”, a declarat Paul Surugiu – Fuego.

Intrarea se face pe bază de invitație, iar acestea pot fi procurate, în limita locurilor disponibile, sunând la numerele de telefon 0744205937 sau 0748977521.

INFO

www.artbyfuego.ro

www.facebook.com/artbyfuego

www.facebook.com/paulsurugiufuegoofficial

PE ACEEASI TEMA:

Expoziție de pictură Doina Mihăilescu, la Muzeul Unirii Iași „Între ZI și VIS (grădină am vrut să fiu…)”

Expoziţia de artă contemporană «Bucolice» a artistului iesean Mihail Călin

Expozitia de pictura“Simboluri sacre” la Iulius Mall Iasi

Bienala Internațională de Pictură Chișinău la Palatul Culturii din Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premieră la Teatrul Luceafărul – Jack și vrejul de fasole

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

Descopera planeta Marte, la Iulius Mall Iasi

”Memento Amare” – un film despre Brexit in premiera la Ateneul National din Iasi

Scrie un comentariu: