EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ,,GRĂDINILE SUSPENDATE ALE SEMIRAMIDEI” – LILY POPA

UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA – FILIALA IASI ARE PLĂCEREA DE A VĂ INVITA SĂ VIZITAȚI EXPOZIȚIA DE PICTURĂ – ,,GRĂDINILE SUSPENDATE ALE SEMIRAMIDEI” SEMNATĂ DE ARTISTA LILY POPA

EXPOZIȚIA VA FI DESCHISĂ ÎN PERIOADA 01-10 SEPTEMBRIE 2018

Artistul este un “gradinar”, creator al propriei gradini, pe care desigur o doreste deosebite, feerica, chiar daca este doar in plan spiritual, filosofic, populind-o apoi cu diverse “inchipuiri”;forme, ginduri, sentimente, trairi interioare, personale, uneori secrete. Fiind “secrete”si filosofice ele nu sunt totdeauna figurative ci capata forme relativ abstracte.

Nu este vorba de redarea realitatii ci de crearea unei realitati proprii, oglinzi ale infinitatii. Microcosmos si macrocosmos, “gradini”generatoare de sentimente, un spatiu vrajit, o gradina magica.

Nu totul este” roz”in gradina, acesta se intretaie cu umbre puternice, pina la negru profund, culorile tari se intrepatrund organic cu tonuri subtile, diafane, redind si producind sentimente contradictorii.

De ele au discutat filosofii si artistii,in ele patrund cei care au vocatia absolutului si pasiunea nemarginirii, cei prinsi intre infinit si finit. Poate ca este “amintirea”Edenului si dorinta de a ceea o gradina alternativa a acesteia… Artist plastic POPA LILY

 

INFO

Galeriile de Artă “Theodor Pallady”

Strada  Lăpuşneanu nr. 7 – 9, Iaşi

Telefon: 0232.210.066

E-mailuapiasi@gmail.com

FBwww.facebook.com/Uniunea-Artistilor-Plastici-Din-Romania-Filiala-Iasi

PE ACEEASI TEMA:

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ,,CÂTEVA SEMNE” – GABRIEL GHEORGHIU

Expozitie internationala de arte vizuale

Vernisaj Kre@tivIS la Ateneu

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ,,CALEA LUMINII” – CARMEN SILVIA BIGHIU

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”O poveste descalcita” la Ateneu

Gaudeamus: Odiseea Zeilor

Grand Opening – Taverna Racilor Casa Pogor Iasi

Hai afara la Yoga

Scrie un comentariu: