Expozitie de pictura David Alexandru la Targul Excelsior

AFIS

Sedcom Libris Iaşi  revine și anul acesta cu o nouă ediţie a târgului pentru şcoală  Excelsior. Sedcom Libris organizează în cadrul acestui târg evenimente care să-i atragă pe copii şi pe părinţi, un astfel de eveniment creat în  parteneriat cu  Palas Mall Iaşi şi cu Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi este şi Expoziţia de Pictură intitulată ”Să-i luăm toamnei un ghiozdan pentru noul an şcolar”.

Autorul lucrărilor expuse este David Alexandru-11 ani din Iaşi, artist plastic deja consacrat şi confirmat, multipremiat naţional şi internaţional.

David a fost invitat de către Sedcom Libris Iaşi să expună o parte din lucrările sale în cadrul Târgului pentru şcoală  Excelsior pentru că şi el este un şcolar al Iaşului, care va începe un nou an şcolar în această toamnă şi deci se va pregăti alături de toţi copiii Iaşului pentru acest moment.

David a continuat să picteze pe perioada vacanţei şi de aceea suntem cu toţii curioşi, şi copiii şi toamna, să vedem ce a pictat David, vrem să ne înveselească cu culorile din lucrările sale, să depăşim nostalgia pe care o simţim la gândul că s-au scurs mult prea repede şi vara şi vacanţa.

David s-a gândit că târgul Excelsior este locul cel mai potrivit de unde îi putem lua toamnei creioane și culori  în care să ne coloreze orașul și sufletele, peste puțin timp, când va veni la Iași.

Expoziţia se va desfăşura în perioada 5-12 septembrie 2016 în Palas Mall Iaşi, zona Atrium unde vor fi expuse 15 lucrări, 10 lucrări în acuarelă şi 5 lucrări în ulei.

David ne va împărtăşi aventurile trăite de el în această vară în realitate sau în imaginaţie, surprinse în lucrările sale , iar noi toţi, participanţii la târgul Excelsior pentru şcoală, vom  fi curioşi să vedem aceste aventuri, alături de aventurile miilor de cărţi, caiete, penare, creionașe şi stilouri din cadrul EXCELSIOR.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: