Expozitie de icoane si obiecte unicat Artgeorgies

In perioada 2-16 august 2012, Iulius Mall gazduieste o expozitie aparte de icoane si obiecte unicat, realizate de Artgeorgies, important creator roman de lucrari de arta religioasa crestina in tehnica mozaicului fin si a sticlei fuzionate.

Expozitia este organizata pentru a intampina marea sarbatoare a Adormirii Maicii Domnului. Artgeorgies este povestea de succes a unei familii dedicata frumosului prin arta, care, datorita inovatiei, a revigorat arta vechiului mozaic bizantin, prin crearea unui material nou, inedit. Peste 200 de pictori, graficieni, desenatori, iconari si artisti mozaicari lucreaza in atelierele Artgeorgies, renumite in domeniul exclusivist al vitraliilor, mozaicului artistic, pavimentelor din marmura si obiectelor decorative.

Alte lucrari cu tematica bisericeasca realizate manual in mozaic fin, vitraliu si sticla fuzionata pot fi admirate si achizitionate la magazinul Artgeorgies de la parterul Iulius Mall.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: