Expozitie de bijuterie contemporana @Galeria de Arta Grand Hotel Traian

bijuterie-contemporana---tr

Galeria de Arta Grand Hotel Traian va invita in perioada 4-31 mai 2016 sa vizitati expozitia de bijuterie contemporana a artistilor Iuliana Asoltanei si Cornelia Brustureanu.

Firele se aseaza intr-o alchimie secreta a formelor stiuta doar de ata, mainile femeilor care o modeleaza si inimile lor care-i canta spre dezmierdare asemenea pruncilor. Femeile – bunici, mame, fiice, nepoate – stiu a tese in urzeala lucrului de mana pornirile inimii lor. Ca niste ravase ale feminitatii atele innodate, crosetate, tesute, ele, atele sunt aruncate in marea lumii si-si duc mesajele mai departe la gatul si langa inima altor si altor femei.

Femeile si atele lor au intelegeri mai adanci decat oceanele si mai vechi decat muntii, femeile si atele lor sunt bijuterii-vii atinse de legamantul de a pastra frumusetea pe lume.

O parte din aceste bijuterii-ravase iau calea lumii azi, iesind din atelierele Corneliei Brustureanu si Iulianei Asoltanei si poposind in Galeria de arta Grand Hotel Traian intre 4 si 31 mai.

INFO

Galeria de Arta ”Grand Hotel Traian”

Iasi, Piata Unirii nr.1

Web: www.grandhoteltraian.ro

FB: www.facebook/GaleriadeArtaGrandHotelTraian

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: