Expozitie de bijuterie contemporana, 1-29 martie

Expozitie Asoltanei si Brustureanu

Intre 1 si 29 martie, Galeria de Arta a Grand Hotel Traian din Iasi gazduieste o expozitie de bijuterie contemporana. Expozitia reuneste o selectie de creatii realizate de designerii ieseni Iuliana Asoltanei si Cornelia Brustureanu.

Cei doi designeri expozanti : Iuliana Asoltanei si Cornelia Brustureanu ne propun o incursiune in lumea bijuteriei contemporane, o lume unde accentul se pune pe unicitate, autenticitate si frumusete. Veti gasi coliere, brose, inele si cercei realizate din materiale neconventionale insufletite de idei originale si incarcate de emotia celui care le-a gandit, desenat, lucrat si finisat. Demersul vine in intimpinarea necesitatii unor piese deosebite in contextul unei societati care incepe incet-incet sa-si afirme individualitatea.

Expozitia se adreseaza iubitoarelor de moda si de frumos cu o invitatie catre primavara, anotimpul in care vestimentatia groasa de iarna este lasata de o parte si ne evidentiem atuurile naturale cu ajutorul bijuteriei de autor.

Vizitatorii vor regasi la parterul Grand Hotel Traian, in Galeria de Arta, peste 30 de piese unicat, disponibile spre achizitionare. Vernisajul expozitiei are loc in data de 1 martie la orele 18.00.

INFO

Galeria de arta Grand Hotel Traian

Piata Unirii nr 1, Iasi

www.grandhoteltraian.ro

www.facebook.com/Galeria-de-Arta-Grand-Hotel-Traian

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Flavours Of Romania | Skin Resto-Bar

Cafea și praf de stele | Prăjitorul din Oz

Miss Universe România va purta la proba costum o rochie inspirată de portul Reginei Maria a României

Începe Sinestezia. 5 zile dedicate artelor la Iași

Scrie un comentariu: