Expozitie de arta textila la Galeriile “Grand Hotel Traian”

Galeria de Arta Grand Hotel Traian va invita in perioada 1-25 mai 2012 la Expozitia de Arta Textila semnata Madalina Vieriu. Artista prezinta publicului o selectie de lucrari reprezentative reunite in cadrul expozitiei personale de arta textila.

Chiar daca in Romania arta textila nu este un gen de arta destul de cunoscut, cu mult entuziasm, artista Madalina Vieriu si-a expus cele nouasprezece lucrari ce au ca tema  perceptia spatiului, a relatiei de trecere atat in planul fizic cat si cel mental. Tablourile atrag atentia privitorului oprindu-l si  oferindu-i o stare de relaxare, indemnandu-l la auto-cunoasterea peisajelor sufletesti.

Artista lucreaza cu materiale si cu fire, si spune ca munca este migaloasa  necesitand inspiratie si rabdare. Madalina Vieriu afirma ca lucreaza la un tablou cam o luna si jumatate. Prin lucrarile sale incearca sa redea intr-o maniera cat mai personala diferite abordari ale planului afectiv. In prezent este prep.univ. la Universitatea de Arte „George Enescu”, Facultatea de Arte Plastice, Decorative si Design, specializarea Arte Textile. Anul acesta, ea a avut o expozitie la Patchwork Meeting, editia a IV-a, la Praga, in cadrul Festivalului International Arta si Traditie in Europa, precum si expozitia Ritmuri Atemporale, editia a III-a, la Galeriile „Cupola” Iasi dar si in alte orase din tara.

Cei care doresc sa-i vada operele o pot face pana pe 25 mai, la Galeriile Grand Hotel Traian unde este gazduit vernisajul expozitiei de arta textila a artistei. Expozitia de Arta Textila semnata Madalina Vieriu poate fi vizitata  zilnic de la 7.00 la 24.00.

Autor: Florea Mihaela (Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi,  Comunicare si Relatii Publice)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: