Expozitie de arta naiva

Centrul National pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National va invita la cea de-a XI-a editie a Salonului International de Arta Naiva. Lucrarile pot fi vizitate in perioada 11-25 ianuarie 2012 la Institutul francez Iasi (bd. Carol I nr. 26), intrarea fiind libera.

Expozitia itineranta a avut lor si la Bucuresti, in perioada 9 decembrie 2011 – 5 ianuarie 2012, la Muzeul National al Taranului Roman.
Editia 2011 a Salonului International de Arta Naiva include lucrari de pictura si sculptura a unui colectiv de artisti naivi din Romania si de pretutindeni.
Pe simeze vor fi prezenti unii dintre cei mai apreciati artisti naivi din: Franta, Spania, SUA, Argentina, Senegal, Serbia, Burkina Faso, Bali, si din Romania.
Cele mai valoroase lucrari vor fi premiate de un juriu de specialitate.
Expozitia va fi si în acest an pe cat de diversa, pe atat de motivata din punct de vedere artistic. Lucrari pline de prospetime, abordand subiecte variate, de la obiceiuri de sarbatori, scene din viata satului, scene citadine, la eclipse sau alegorii cu orchestre si copaci fermecati, povesti de toate felurile, vor fi expuse la SIAN.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: