Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Mașinile eco-friendly sunt din ce în ce mai căutate în România. Vino la Palas, la expoziția „Iașul în era electro-mobilității”, să descoperi modelele de mașini electrice și hibrid ale momentului.

Palas îi invită pe ieșeni la un eveniment dedicat creșterii gradului de conștientizare față de beneficiile pe care le aduc mașinile eco-friendly. De vineri până duminică, 16 – 18 octombrie 2020, parcul Palas găzduiește „Iașul în era electro-mobilității”. Expoziția este asigurată de cele mai importante reprezentanțe auto din Iași – Casa Auto, MAG Automobile, Sandra Trading, BRAS, Volvo, Ford ATI Motors Holding, Mega Auto, Open Auto Center.

„Iașul în era electro-mobilității” se organizează și în contextul în care bugetul programului Rabla Plus, destinat persoanelor fizice, a fost suplimentat.

Asta arată că apetitul românilor către mașini moderne și cu emisii scăzute sau chiar ZERO este în creștere. Trebuie să continuăm pe acest drum și să stimulăm achiziția de mașini ecologice, dacă ne dorim cu adevărat să respirăm aer curat în marile orașe” a declarat Costel Alexe, ministrul MMAP.

„Iașul în era electro-mobilității” este o expoziție de autovehicule electrice și hibrid, de la cele mai importante mărci auto din România, pe care cei interesați le pot analiza în detaliu și despre care vor primi informații concludente, inclusiv privind opțiunile de finanțare.

Purtarea măștilor de protecție și respectarea măsurilor de distanțare fizică sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Atelierul Artistului | Palas Iasi

Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Live Music Experience | Arcu House of Beer

Wonders of Women | Little Texas

Dragobete Art. Ro 2021

Atelierul Artistului | Palas Iasi

Scrie un comentariu: