Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Mașinile eco-friendly sunt din ce în ce mai căutate în România. Vino la Palas, la expoziția „Iașul în era electro-mobilității”, să descoperi modelele de mașini electrice și hibrid ale momentului.

Palas îi invită pe ieșeni la un eveniment dedicat creșterii gradului de conștientizare față de beneficiile pe care le aduc mașinile eco-friendly. De vineri până duminică, 16 – 18 octombrie 2020, parcul Palas găzduiește „Iașul în era electro-mobilității”. Expoziția este asigurată de cele mai importante reprezentanțe auto din Iași – Casa Auto, MAG Automobile, Sandra Trading, BRAS, Volvo, Ford ATI Motors Holding, Mega Auto, Open Auto Center.

„Iașul în era electro-mobilității” se organizează și în contextul în care bugetul programului Rabla Plus, destinat persoanelor fizice, a fost suplimentat.

Asta arată că apetitul românilor către mașini moderne și cu emisii scăzute sau chiar ZERO este în creștere. Trebuie să continuăm pe acest drum și să stimulăm achiziția de mașini ecologice, dacă ne dorim cu adevărat să respirăm aer curat în marile orașe” a declarat Costel Alexe, ministrul MMAP.

„Iașul în era electro-mobilității” este o expoziție de autovehicule electrice și hibrid, de la cele mai importante mărci auto din România, pe care cei interesați le pot analiza în detaliu și despre care vor primi informații concludente, inclusiv privind opțiunile de finanțare.

Purtarea măștilor de protecție și respectarea măsurilor de distanțare fizică sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Iașul va da Re:start României prin cel mai important festival dedicat industriilor creative autohtone

BROW Bar & More a deschis o locație la Iași

Surprize de proporții la Romanian Fashion Week 2022

Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: