Expozitie cu lucrari realizate de copii si tineri cu autism/ 3 decembrie 2012 – 3 ianuarie 2013

„Sa fii autist nu inseamna sa fii neuman.” Jim Sinclair (1992) – persoana cu autism

Galeria de Arta Grand Hotel Traian si filiala Iasi a Asociatiei Nationale pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (ANCAAR) va invita la o expozitie inedita cu  lucrari realizate de tinerii asistati. Evenimentul se va derula in perioada 3 decembrie 2012 – 3 ianuarie 2013 la Galeria de Arta Grand Hotel Traian si va prezenta publicului piese unicat.

Inedite sunt lucrarile lui Andrei, un tanar de 18 ani ce frecventeaza centrul asociatiei. De-a lungul timpului, Andrei a lucrat peste 200 de puzzle-uri, cu 500, 1.000 si chiar 3.000 de piese. In ultima perioada, a contribuit, alaturi de colegii lui, la realizarea minicolectiei de bijuterii handmade, intitulata “Blue”, albastrul fiind culoarea declarata simbol al autismului.

Exceptand puzzle-urile oferite de Andrei, celelalte lucrari au fost realizate de membrii Clubului de week-end. Ei au varste cuprinse intre 4 si 21 de ani si se intalnesc in fiecare sambata si duminica la sediul asociatiei, unde participa la activitati recreative.

Expozitia va fi deschisa in foaierul Grand Hotel Traian Iasi, intre orele 7.00 si 24.00, iar  lucrarile pot fi cumparate. Deschiderea oficiala a expozitiei va avea loc pe 3 decembrie, la ora 17.30.

Parteneri media : SoundsDesign.com,TeleM, Radio Hit, Ziarul de Iasi, Bestintown.ro, Iasifun, Iasi365.ro, Altiasi.ro, Nigtvibe.ro, Revistatodo.ro, Citypreview.ro, Inoras.ro, Iasi-city.ro, islive.ro, Iasi4you.ro ,Ucity.ro, iasulcultural.ro, live-iasi.ro, Sapte Seri, centrulvechi.ro, Revista Glare

INFO

Cont ANCAAR Iasi: RO64 BSEA 0020 0000 0029 2882

www.ancaar-iasi.ro

www.grandhoteltraian.ro

www.facebook.com/Galeria-de-Arta-Grand-Hotel-Traian

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: