Expozitie cu lucrari realizate de copii, la Iulius Mall, 9-20 octombrie

O expozitie inedită cu lucrări plastice, realizate de copii, care redau aspecte ale Sărbătorilor Iasului, va putea fi admirată la Iulius Mall, în perioada 9 – 20 octombrie 2013. Manifestarea este organizată cu ocazia celei de-a doua editii a proiectului educational „Sărbătoarea Iasului, prin ochi de copil”, initiat de Grădinita cu Program Prelungit Nr. 16. Expozitia va avea loc la parterul Iulius Mall, deasupra zonei KidsLand.

Si în acest an, proiectul a avut un impact pozitiv asupra copiilor si a cadrelor didactice din învătământul prescolar, înscriindu-se 150 de prichindei, sub îndrumarea a 90 de educatori din 26 de grădinite din municipiul si judetul Iasi. Fiecare unitate de învătământ participantă a organizat activităti premergătoare expozitiei (vizite în Iasi, lecturi după imagini, povestiri, jocuri didactice), prin care cei mici au cunoscut orasul si evenimentele ce se desfăsoară în perioada sărbătorilor Iasului.

În urma informatiilor primite, prescolarii au redat în desene edificiile importante ale orasului natal, Catedrala Mitropolitană si pe Cuvioasa Parascheva sau aspecte ale Sărbătorilor Iasului care i-au impresionat cel mai mult, precum parcul de distractii, pelerini stând la rând la Mitropolie, icoane cu imaginea Sfintei si altele.

Aspecte din expozitie, precum si din activitătile desfăsurate în grădinite se vor regăsi într-un album special, intitulat „Sărbătoarea Iasului, prin ochi de copil”.

INFO

www.iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: