Expoziție de carnețele BraveArt/ 6-7 iulie

Expoziție de carnețele BraveArt/ 6-7 iulie/ logo iasiSâmbătă și duminică, 6 și 7 iulie, la Casa de Cultură ”Mihail Ursachi” Copou, între orele 15.00-20.00 va avea loc un nou eveniment marca BraveArt, prima inițiativă de antreprenoriat social din România, condusă exclusiv de tineri sub 20 de ani.

Acesta va consta în organizarea uneri expoziții, a unui atelier eco, în cadrul căruia participanții vor învăța să își reducă efectul poluant și un atelier artistic, alături de 11 artiști ai proiectului. Toată activitatea va fi însoțită de o vânzare de carnețele.

BraveArt conferă o nouă viziune asupra mediului înconjurător și artei, în formele ei cele mai diverse. Timp de trei luni de zile, vor fi comercializate 1000 de carnețele personalizate cu picturile a 15 artiști sub 20 de ani din Iași, confecționate exclusiv din hârtie reciclabilă. În plus, pe una din coperțile acestora vor apărea câteva sugestii pentru reducerea individuală a impactului poluant. În acest fel BraveArt își propune să demonstreze că tinerii generației lor sunt capabili de o schimbare în comunitate, cu efecte asupra mentalității cetățenilor, respectiv că arta poate reprezenta o oportunitate pentru aceștia. Carnețelele cele mai reușite vor fi scoase la licitație în cadrul unui eveniment final, banii obținuți fiind oferiți programului Youthbank, ambele proiecte desfășurându-se sub egida Fundației Comunitare Iași.

  • Artiști implicați: Andreea Radu, Andrei Aștefănoaei, Arcadia Szeb, Grafo, Ilinca Roman, Ioana Dobândă, Ionuț The Fly, Larissa Danilov, Lidia, Theodor Secheșan, Theodor Rotariu.

Pagina evenimentului pe Facebook: www.facebook.com/events/488125734596369

INFO

www.facebook.com/BraveArtRomania

braveartromania.wix.com/braveart

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: