Expoziție de carnețele BraveArt/ 6-7 iulie

Expoziție de carnețele BraveArt/ 6-7 iulie/ logo iasiSâmbătă și duminică, 6 și 7 iulie, la Casa de Cultură ”Mihail Ursachi” Copou, între orele 15.00-20.00 va avea loc un nou eveniment marca BraveArt, prima inițiativă de antreprenoriat social din România, condusă exclusiv de tineri sub 20 de ani.

Acesta va consta în organizarea uneri expoziții, a unui atelier eco, în cadrul căruia participanții vor învăța să își reducă efectul poluant și un atelier artistic, alături de 11 artiști ai proiectului. Toată activitatea va fi însoțită de o vânzare de carnețele.

BraveArt conferă o nouă viziune asupra mediului înconjurător și artei, în formele ei cele mai diverse. Timp de trei luni de zile, vor fi comercializate 1000 de carnețele personalizate cu picturile a 15 artiști sub 20 de ani din Iași, confecționate exclusiv din hârtie reciclabilă. În plus, pe una din coperțile acestora vor apărea câteva sugestii pentru reducerea individuală a impactului poluant. În acest fel BraveArt își propune să demonstreze că tinerii generației lor sunt capabili de o schimbare în comunitate, cu efecte asupra mentalității cetățenilor, respectiv că arta poate reprezenta o oportunitate pentru aceștia. Carnețelele cele mai reușite vor fi scoase la licitație în cadrul unui eveniment final, banii obținuți fiind oferiți programului Youthbank, ambele proiecte desfășurându-se sub egida Fundației Comunitare Iași.

  • Artiști implicați: Andreea Radu, Andrei Aștefănoaei, Arcadia Szeb, Grafo, Ilinca Roman, Ioana Dobândă, Ionuț The Fly, Larissa Danilov, Lidia, Theodor Secheșan, Theodor Rotariu.

Pagina evenimentului pe Facebook: www.facebook.com/events/488125734596369

INFO

www.facebook.com/BraveArtRomania

braveartromania.wix.com/braveart

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: