Expozitia Vintage Motorcycles, 5-11 mai (GALERIE FOTO)

De pe 5 mai 2014, 15 motociclete rare, marca Harley şi Indian, sunt expuse în Atriumul Palas Mall, în premieră în regiunea de nord-est a ţării. Expoziţia „Vintage Motorcycles” va putea fi admirată de către public până duminică, 11 mai 2014.

Cea mai „bătrână” motocicletă este un superb „Indian Racer”, fabricat în anul 1926, iar cea mai „tânără” este „Fat-Boy” de la Harley, din 1995. Tot la capitolul exemplare inedite se numără: „Harley Racer” (1927) – una dintre cele mai rare motociclete create de celebrul brand Harley-Davidson; „Indian Scout” (1937) – motocicletă superioară din punct de vedere tehnic multor modele de la acea vreme; „The Police” (1962) – folosită de poliţia americană pentru monitorizarea traficului; „Golden Eagle” (1984) – placată cu aur şi „Fire Bike” (1974) – fabricată de Harley-Davidson pentru comemorarea pompierilor merituoşi.

Motocicletele expuse sunt aduse din Germania şi fac parte din colecţia „Classic Bikes Harley & Indian Private Collection”. Expoziţia a fost prezentată în numeroase ţări din Europa, precum Suedia, Spania, Franţa, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Olanda şi Croaţia.

INFO

www.palasmall.ro/

www.facebook.com/palasiasi

twitter.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: