Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași are plăcerea să vă invite incepand de marți, 20 aprilie 2021, ora 18.00 la  expoziția de pictură “Poveste sentimentală”.

Profesor la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Constantin Tofan aduce în atenţia publicului opere din creaţia proprie care ilustrează concordanţa dintre dragoste și primăvară, anotimp în care iubim și celebrăm natura.

Etalate pentru prima dată și construite pe un subiect de factură emoțională, lucrările se disting printr-o calitate perfectă a execuţiei, fiind valorificate și dintr-o perspectivă interdisciplinară înspre marca vizuală a compozițiilor și tehnicilor proprii de autor.

În spaţializarea tematică descoperim o poezie a frumosului, flori și peisaje caracterizate de o sensibilitate deosebită, cu puternice note de contrapunct și spaţii fluide pline de romantism prin care curg în tandem seva culorilor și talentul marelui maestru.

Prin intermediul celor 10 zile ale evenimentului deschis în perioada 20 – 30 aprile 2021 la de Galeria de artă “Th. Pallady” din Iași ne propunem să facilităm vizitatorilor vizionarea unor minunate poezii multicolore!

INFO

Galeria „Theodor Pallady”

Str. A. Lapusneanu 7-9, Iasi

FBwww.facebook.com/Uniunea-Artistilor-Plastici-Din-Romania-Filiala-Iasi

PE ACEEASI TEMA:

Expoziția de artă plastică „Florin Ungureanu: 50”

Expoziția de pictură “Culoare” | Galeria de arta ”Th. Pallady”

IOANA PALAMAR – „Anestezie” | Expozitie de pictura

Expoziția temporară „Citadela naivilor. Bădița Ioan” 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: