Expoziția Papergirl Iasi #3

papergirl iasi expozitie
Papergirl Iași expune!

După câteva luni de colectat, am ajuns și la etapa expoziției. Ne aflăm la ediția #3 și vă așteptăm cu entuziasm la evenimentele noastre.Vernisajul este pe 8 septembrie la Clubul Creatorilor (fostul Flamingo, vizavi de clubul Underground, de pe Ștefan cel Mare, lângă spirală), la ora 17.00, unde veți avea parte și de o proiecție de vizuale.În timpul expoziției vom realiza și o serie de evenimente.

Program

9 septembrie – photosinteza. Ţineţi minte fotografiile „în Ochi de Peşte” de anul trecut şi cele cu pălinca de acum două săptămăni? Weekend-ul acesta pregătim ceva şi mai distractiv, anume vom realiza un proiect foto unde vom destinde – la propriu- oamenii. Cam asta vrem să facem: www.vimeo.com/43922070. Vom începe să tragem în cadru oamenii începând de la ora 16.00.

10 septembrie – Incubator 107. Ne vom juca cu stencil-uri.
11 septembrie – Documentar. Seară de film documentar unde vom proiecta un lung metraj despre street art.
13 septembrie – Anim’est și Workshop-ul de Biciclete Mutant. Festivalul Internaţional de Film şi Animaţie Anim’est, înfiinţat în 2006, este cel mai important festival de film de animaţie din România şi singurul din Bucureşti. Astfel, cele mai bune animaţii de la ediţia din 2011 vor fi proiectate şi la expoziţia noastră.Iar în cadrul atelierului de Biciclete Mutant, cum v-am obişnuit de anul trecut, construim biciclete care mai de care mai ciudate cu care să ne lăudăm la distribuţie.
14 septembrie – Seara de ipnografie. Da, pictam pe fotografii, exact ca în 2011.
15 septembrie – A 3’a şi ultima zi la Workshop-ul de Biciclete Mutant.
16 septembrie – Distribuţia. Aici, cum am mai anunţat, participă cine vrea. Ne adunăm toţi şi, călare pe biciclete, împărţim rolele cu lucrări în mod aleator, după care o punem de o petrecere în ziua respectivă sau mai târziu.

Info

Website: www.papergirliasi.ro
Facebook: www.facebook.com/PapergirlIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: